Patisserie

Hondentraiteur Scheveningen heeft speciaal voor uw hond en kat de patisserie ontwikkeld. Gebakjes, taarten en petit fours samengesteld met uitsluitend 100% verse en natuurlijke ingrediënten zonder chemische anti-oxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen.

De patisserie van de Hondentraiteur bied tal van mogelijkheden voor het maken van gebak en taarten voor o.a.
– Verjaardag van uw huisdier.
– Puppy showers.
– Of een andere mogelijkheid waar u de trouwe viervoeters op gebak wil trakteren.

Een aantal voorbeelden van onze taarten vind u hier onder. Daarnaast is (bijna) alles mogelijk.

  • Diverse formaten vanaf 100 gram tot 4,5 kilo
  • Diverse kleuren glacé op natuurlijke basis
  • Diverse soorten topping decoratie van vlees, vis, gevogelte, groente, fruit
  • Diverse soorten afwerking rondom van kokos, lijnzaad, pens, koekjes
  • Hand geschreven naam en leeftijd

De patisserie producten worden op bestelling vers gemaakt door Hondentraiteur Scheveningen. waarna u uw bestelling kunt ophalen bij verkooppunten die geselecteerd zijn als verkooppunt van het patisserie concept van de Hondentraiteur.

De geselecteerde verkooppunten kunt u vinden op de verkooppunten pagina.

Topping en text kleuren

Kies zelf de kleur topping van de taart en de kleur van de text die geschreven wordt op de traktatie voor jou viervoeter.

Wij maken alleen gebruik van 100% natuurlijke kleurstoffen.

Oranje

Groen

Geel

Roze

Bruin

Blauw

Rood

Paars

Grijs/zwart

Terra

Small Dog Cake Classic € 6,49

De Small Dog Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 100gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. De kleur van de topping kunt u zelf bepalen.

Small Dog Cake Crème € 6,49

De Small Dog Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 100gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. Met toefjes van onze speciale aardappel crème, de kleur van de toefjes en de topping kunt u zelf bepalen.

Bossche Dog Bol € 6,49

De Bossche Dog Bol van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 150gram vers gemalen rundvlees met een topping van vers gedroogde en gemalen pens.

Love Cake Classic € 15,99

De Love Cake Classic van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 250gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. De kleur van de topping kunt u zelf bepalen.

Love Name Cake € 15,99

De Love Name Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 250gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. De kleur van de topping en text kunt u zelf bepalen.

Love Cake Crème € 15,99

De Love Name Cake Crème van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 250gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. De kleur van de topping, text en toefjes van onze speciale aardappel crème kunt u zelf bepalen.

Birthday Cake € 29,99

De Birthday Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 600gram vers gemalen rundvlees, toefjes van onze speciale aardappel crème, decoratie naar keuze. De kleur van de toefjes en de topping kunt u zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook zelf de koekjes rondom de taart bepalen, er is keuze uit Lam en Rijst of Creamy-Vanilla

Name Cake € 26,99

De Name Cake van Hondentraiteur Nederland is een traktatie van 500gram. Deze hondentaart bestaat uit 400gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees, gevogelte, fruit, groente en kaas met rondom koekjes van creamy vanille of lam&rijst. De naam en leeftijd van het huisdier zal met de hand geschreven worden. De kleur van de topping, text en de toefjes van onze speciale aardappel crème kunt u zelf bepalen.

Name Cake Blue € 26,99

De Name Cake Blue van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 500gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees, gevogelte, Fruit, groente en kaas. Naam en leeftijd van het huisdier zal met de hand geschreven worden. De kleur van de topping en de text kunt u zelf bepalen.

One Tower Cake € 29,99

De One Tower Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 600gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte, fruit, groente en kaas. Met toefjes glucosamine. Kleur van de topping kunt u zelf bepalen.

One Tower Name Cake € 34,99

De One Tower Name Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 600gram vers gemalen rundvlees, toefjes van onze speciale aardappel crème, decoratie naar keuze. De kleur van de toefjes, text en topping kunt u zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook zelf de koekjes rondom de taart bepalen, er is keuze uit Lam en Rijst of Creamy-Vanilla

Two Tower Cake € 29,99

De Two Tower Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 600gram vers gemalen rundvlees, decoratie van gedroogde kip, vlees en gevogelte. De kleur van de topping kunt u zelf bepalen.

Crème de la Crème € 34,99

De Crème de la Crème Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 500gram vers gemalen rundvlees, toefjes van onze speciale aardappel crème. De kleur van de toefjes kunt u zelf bepalen. Ook de rand van de taart is bij deze taart voorzien van onze speciale crème.

Party-Cake € 34,99

De Party Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 500gram vers gemalen rundvlees, toefjes van onze speciale aardappel crème, decoratie naar keuze De kleur van de toefjes, de rand en de topping kunt u zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook zelf de koekjes rondom de taart bepalen, er is keuze uit Lam en Rijst of Creamy-Vanilla.

Crème Cake € 34,99

De Party Cake van Hondentraiteur Nederland bestaat uit 500gram vers gemalen rundvlees, toefjes van onze speciale aardappel crème, decoratie naar keuze. De kleur van de toefjes, de rand en de topping kunt u zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook zelf de koekjes rondom de taart bepalen, er is keuze uit Lam en Rijst of Creamy-Vanilla.

Gender Reveal Cake € 69,99

De Super Cake Gender Reveal van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve taart om uw trouwe viervoeter het geslacht van uw baby kenbaar te maken tijdens uw gender reveal party. De taart is gevuld met een roze of blauwe creme die niet zichtbaar is aan de buitenkant. Deze hondentaart weegt 1100gram en bestaat uit 800gram vers gemalen rundvlees en heeft tal van mogelijkheden kwa decoratie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen..

Super Birthday Cake € 64,99

Omschrijving volgt.

Super Birthday Cake € 64,99

Omschrijving volgt