Patisserie Frozen

Hondentraiteur Nederland heeft naast de dagverse patisserie ook een diepgevroren assortiment beschikbaar .
Deze producten worden met de zelfde verse 100% natuurlijke ingrediënten geproduceerd.

Het Patisserie Frozen assortiment vind u op de diepvries afdeling van uw dierenspeciaalzaak en kunt u op elk moment een feestje maken.

Klik hier voor alle verkooppunten met Patisserie Frozen

Love Cake Frozen € 14,99

De Love Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 250gram. Deze hondentaart bestaat uit 200gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Kaas torentjes (4% kaaspoeder) en onze speciale aardappel crème.

Roxy haar eerste verjaardag

De eerste verjaardag van Roxy was een groot feest met een hondentaart van Hondentraiteur Nederland.

Love Cake Frozen € 14,99

De Love Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 250gram. Deze hondentaart bestaat uit 200gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Fruit Bloemen en onze speciale aardappel crème.

Small Dog Cake Frozen € 4,99

De Small Dog Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 150gram. Deze hondentaart bestaat uit 100gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Kaas torentjes (4% kaaspoeder) en onze speciale aardappel crème.

Moos haar eerste Verjaardag

De eerste verjaardag van Moos was een groot feest met een 3 laags hondentaart van Hondentraiteur Nederland.

Small Dog Cake Frozen € 4,99

De Small Dog Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 150gram. Deze hondentaart bestaat uit 100gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Fruit Bloemen en onze speciale aardappel crème.

Med. Dog Cake Frozen € 9,99

De Medium Dog Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 200gram. Deze hondentaart bestaat uit 150gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Kaas torentjes (4% kaaspoeder) en onze speciale aardappel crème.

Med. Dog Cake Frozen € 9,99

De Medium Dog Cake Frozen van Hondentraiteur Nederland is een exclusieve traktatie voor uw trouwe viervoeter van 200gram. Deze hondentaart bestaat uit 150gram vers gemalen rundvlees, decoratie van Kokos, Fruit Bloemen en onze speciale aardappel crème.

Kerst Hondentaarten

De Kerst hondentaarten van Hondentraiteur Nederland zijn bij onze verkooppunten verkrijgbaar op de diepvries afdeling van 6 December t/m 24 December.

Small Xmas Cake

Een heerlijk nagerecht van 130gram voor de kleintjes. 100gram vlees van 100% vers rundvlees, kokos, fruit-bloemen en onze speciale aardappel crème. € 4,99

Medium Xmas Cake

Een heerlijk nagerecht van 250gram voor de smullers. 200gram vlees van 100% vers rundvlees, kokos, fruit-bloemen, Kaas torentjes en onze speciale aardappel crème. € 9,99

Large Xmas Cake

Een heerlijk nagerecht van 560gram voor de Grote eters. 400gram vlees van 100% vers rundvlees, kokos, fruit-bloemen, Kaas torentjes en onze speciale aardappel crème. Ook leuk om met speel-maatjes op te eten. De creamy-vanilla koekjes wel samen delen. € 19,99