Hondentraiteur Scheveningen op locatie

Hondentraiteur Scheveningen op locatie is de mogelijkheid om bijvoorbeeld een doggy-shower of de verjaardag van uw viervoeter een zeer exclusieve tint te geven. Maar ook voor bruiloften waar uw hond(en) een belangrijke rol spelen, maken wij de mooiste dag van uw leven compleet. Tijdens het diner met de familie zullen de honden ook genieten van een exclusief diner.

Ook een reünie van de fokker waar uw huisdier zijn broertjes en zusjes weer eens ziet, maken wij een geweldige dag compleet. Rassen specifieke dagen waar rassen van hetzelfde soort met elkaar een geweldige dag beleven kunnen deze dag extra in het zonnetje worden gezet.

Voor winkeliers is dit de mogelijkheid om een jubileum, themadag of andere gelegenheid een extra dimensie te geven. Of als u zelf een gelegenheid organiseert waarbij u de aanwezigheid van Hondentraiteur Scheveningen er absoluut bij wilt hebben is dat mogelijk.

Via het contactformulier kunt u ons benaderen en uw ideeën laten weten. In samenspraak met de Hondentraiteur zullen wij van uw speciale gelegenheid een feestje maken.

Hondentraiteur Scheveningen op locatie bezoekt al meerdere jaren verschillende dierenwinkels, televisieprogramma's, hondenshows, Kerstmarkten en andere evenementen voor dieren. Kijk in onze agenda voor het overzicht van alle aankomende evenementen waarbij de Hondentraiteur Scheveningen aanwezig is.
Hondentraiteur bij Made.com Amsterdam 7 maart 2019

Hondentraiteur bij Made.com Amsterdam 7 maart 2019

 

Honden Aan Zee “de Waterreus” Scheveningen

Hondentraiteur bij Hart van Nederland
Hondentraiteur bij Hart van Nederland (SBS)
Hondenkerstmarkt Kynologisch Nederland
VPRO studio voor het TV programma Beestieboys

Sushibar bij Dobey Scheveningen